Werkzaamheden kruising N731/Gronausestraat bij Glane

De provincie gaat een reconstructie uitvoeren aan de kruising van de N731 met de Gronausestraat bij Glane. Dit doet de provincie vooral om de verkeersveiligheid van de fietser te verhogen.

De provincie gaat een reconstructie uitvoeren aan de kruising van de N731 met de Gronausestraat bij Glane. Dit doet de provincie vooral om de verkeersveiligheid van de fietser te verhogen. Tussen maandag 15 en vrijdag 19 april wordt gewerkt aan deze kruising. Deze werkzaamheden duren in totaal 5 dagen. 

Om de werkzaamheden veilig uit te voeren, wordt het verkeer van en naar Glane omgeleid. Het gehele kruisingvak wordt afgezet voor al het verkeer. Het doorgaande verkeer tussen Losser en Glanerbrug kan gewoon gebruik blijven maken van de N731. 

Belangrijke kerntaken van de Provincie Overijssel zijn: regionale bereikbaarheid en regionaal fietsverkeer. Netwerken verbinden steden, woon- en werklocaties, culturele en recreatieve voorzieningen en landelijk gebied. Een goede bereikbaarheid en verkeersveiligheid zijn hierbij randvoorwaarden. Naast ontwikkelaar van de beleidstaak is de provincie ook uitvoerend als wegbeheerder. 

Voor vragen kan je terecht bij projectleider Jacob Burema via 06 15292427.

Plaatsnaambord Glane