Informatiebijeenkomst Defensie – Twente Airport 3 september

Defensie organiseert naar aanleiding van een eerdere bijeenkomst van Defensie op 10 juni in Zwolle op 3 september een extra informatiebijeenkomst over de zoektocht naar extra ruimte voor Defensie op Twente Airport. Als buurgemeente van Enschede, is ook de gemeente Losser uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Inwoners en ondernemers uit onze gemeente zijn eveneens welkom.

De extra bijeenkomst is op:

  • Datum: dinsdag 3 september
  • Tijd: 19.00 - 22.00 uur
  • Locatie: Grolsch Veste, Colosseum 65, Enschede

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via de website van Defensie

Onderzoek naar extra ruimte voor defensie

Defensie groeit en is op zoek naar extra ruimte. Daarom doet Defensie landelijk onderzoek. Dit onderzoek heet het Nationaal Programma Ruimte voor Defensie. Twente Airport is één van de locaties die onderzocht wordt als locatie om te kunnen vliegen. Bij het onderzoek wordt onder andere gekeken naar de invloed op omwonenden, woningbouw, natuur en milieu. 

Meer weten? Kom naar de informatiebijeenkomst

Meer informatie vindt u op de webpagina Ruimte voor Defensie. Hier staat alle informatie die Defensie tot nu toe bekend heeft gemaakt. Meer informatie vindt u onder andere in de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD). In de infographic ziet u in welk deel van het proces Defensie met het Nationaal Programma Ruimte voor Defensie is.