Afwisselend in De Lutte, Rossum of Vasse; Inloopspreekuren voor agrariërs in Noordoost Twente, vanaf 7 maart

Bent u agrariër en heeft u vragen over de ontwikkelingen in het landelijk gebied of aanverwante onderwerpen? Kom dan naar het inloopspreekuur in afwisselend De Lutte, Rossum of Vasse. Vanaf 7 maart 2024 kan dat elke donderdagmiddag tussen 14.00 - 16.00 uur. In De Lutte is het spreekuur in Erve Boerrigter, Plechelmusstraat 14.

Agrariërs in Noordoost Twente nodigen we uit voor een bezoek aan de inloopspreekuren in het kader van het Provinciaal Programma Landelijk Gebied (PPLG). Elke donderdag, van 14:00 uur tot 16:00 uur, startend op 7 maart 2024 in De Lutte, kunnen agrariërs vrijblijvend binnenlopen op locaties in De Lutte, Rossum of Vasse (vakanties uitgezonderd). Tijdens deze spreekuren kunt u vertrouwelijk vragen stellen over het PPLG en aanverwante onderwerpen. De spreekuren lopen in eerste instantie tot de zomer. Dan bekijken we of deze inloopspreekuren voorzien in een behoefte en na de zomer moeten worden voortgezet.

U kunt vrijblijvend binnenlopen. Het is praktisch om u van tevoren aan te melden. Als u op de link klikt, kunt u zich aanmelden en ziet u alle data en bijbehorende locaties in De Lutte, Rossum en Vasse:

We hopen u te zien op een van de spreekuren en gaan graag met u in gesprek. Contact: gganoordoostwente@overijssel.nl.